totop
Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Meld u aan
Volg ons twitter facebook twitter twitter twitter
NBE

Beatrix: met Hart en Ziel
01-02-2014 t/m 01-02-2014

Beatrix: met Hart en Ziel
Fotograaf:
Bestel hier de DVD van Beatrix met Hart en Ziel

Nederland bedankt haar Koningin!
Op 1 februari vindt in Ahoy Rotterdam de dankbetuiging aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix plaats. Het muzikale programma is samengesteld door Bart Schneemann, hoboïst en artistiek leider van het Nederlands Blazers Ensemble. Tijdens het concert brengen Nederlanders een muzikale ode als dank voor 33 jaar koningschap.
 
Onder de ruim 4.000 genodigden bevinden zich naast  leden van de Koninklijke Familie en verschillende hoogwaardigheidsbekleders inwoners vanuit het gehele koninkrijk. Zij zien een voorstelling van het Nederlands Blazers Ensemble met medewerking van het Nederlands Dans Theater en Corpus Acrobatics. Erica Terpstra, Humberto Tan, Jeroen Henneman en Anita Witzier  brengen een persoonlijke groet aan de prinses.
 
De dankbetuiging is de laatste activiteit van het Nationaal Comité inhuldiging .
 
Het programma ‘Beatrix met hart en ziel’ wordt geproduceerd door IDTV en duurt van 20:30 tot 22:00 uur. De NOS zendt het evenement live uit via Nederland 1. Het programma zal ook wereldwijd te zien zijn op BVN. In Caribisch Nederland begint de uitzending op BVN om 20.00 uur lokale tijd.

Galerij

foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij foto_gallerij

Ook interessant

Beatrix - met hart en ziel

Beatrix - met hart en ziel

Nederlands Blazers Ensemble
Uitgebracht: 03-14 Album bestellen