totop
Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Meld u aan
Volg ons twitter facebook twitter twitter twitter
NBE

Compositie
Jaap Ruben van der Bij

The Delusion

The Delusion
Jaap Ruben (15 jaar) maakt elektronische muziek. Hij heeft de compositie 'The Delusion' geschreven.

"Ik maak al een dik jaar lang elektronische muziek thuis en voor de NBE compositiewedstrijd wilde ik dat graag ook gebruiken. Alleen moest het NBE het natuurlijk wel kunnen spelen, dus ik moest ook bladmuziek maken. Ik heb uiteindelijk een manier gevonden om deze twee manieren van produceren te combineren en daar is ‘The Delusion’ uit gekomen, wat ‘de waan’ betekent. De waan heeft veel te maken met drukte, waar je je twee dagen geleden nog druk om maakte, dat herinner je je vandaag niet meer. Dit stuk is ondanks dat het toch een elektronisch nummer is, toch wel rustgevend."

Jaar: 2013 Ronde: Nieuwjaarsconcert Regio: Noord

Stem op deze compositie

Hoeveel gouden duimen geef jij? Wanneer je op een duim klikt wordt de stem direct verwerkt, jouw stem kan later niet veranderd worden.

Uw gegevens

Uw e-mailadres
Ik schrijf mij in voor de NBE nieuwsbrief

Geef uw stem

Wanneer u klikt op een van de duimen zal uw stem worden vastgelegd. U ontvangt een e-mail om uw stem te bevestigen, wanneer dit is gedaan wordt uw stem verwerkt in de uitslag.
The Delusion
Bekijk de video van Jaap Ruben Jaap Ruben tijdens Voorrondeconcert Noord Alle inzendingen van 2013 Alle inzendingen van Noord