totop
Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Meld u aan
Volg ons twitter facebook twitter twitter twitter
NBE

Compositie
Charlotte van der Most

Window thoughts

Window thoughts
Charlotte (15 jaar) zingt. Vorig jaar won Charlotte de Publieksprijs. Dit jaar doet ze mee met de compositie 'Window thoughts'.

"In de moderne wereld lijkt alles altijd maar sneller te moeten gaan. Het dagelijks leven zorgt voor een stroomversnelling van gebeurtenissen. Men is zeer gefocust op dat wat de toekomst zal brengen, maar vergeet hierdoor stil te staan bij dat wat zich op dit moment afspeelt. Wanneer ik mijzelf door mijn eigen vaart, stress en hectiek niet meer bij kan benen, probeer ik mij los te maken van die rollercoaster. Ik probeer tot rust te komen en te beseffen dat ik moet genieten van de mooie dingen in het hier en nu die er werkelijk toe doen. Het liefst zou ik alles van vroeger nog eens over doen, het niet anders doen, maar gewoon nog een keer zodat ik het intenser beleven kan."

“Het besef dat alles wat ik nu achter me laat nooit meer terug komt, maakt mij bang voor de toekomst…”
 

Jaar: 2013 Ronde: 3e ronde Regio: Noord

Stem op deze compositie

Hoeveel gouden duimen geef jij? Wanneer je op een duim klikt wordt de stem direct verwerkt, jouw stem kan later niet veranderd worden.

Uw gegevens

Uw e-mailadres
Ik schrijf mij in voor de NBE nieuwsbrief

Geef uw stem

Wanneer u klikt op een van de duimen zal uw stem worden vastgelegd. U ontvangt een e-mail om uw stem te bevestigen, wanneer dit is gedaan wordt uw stem verwerkt in de uitslag.
Window thoughts
Bekijk de video van Charlotte Charlotte tijdens Voorrondeconcert Noord Alle inzendingen van 2013 Alle inzendingen van Noord