totop
Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Meld u aan
Volg ons twitter facebook twitter twitter twitter
NBE

Compositie
Laura Eshuis

The Daily Deception

The Daily Deception
Laura (18 jaar) is een oude bekende van het NBE. Ze speelt piano en zingt. Laura heeft dit jaar de compositie 'The Daily Deception' ingestuurd.

"Mijn nummer heet The Daily Deception, en gaat natuurlijk over het thema ‘de waan van de dag’. Mijn nummer begint met het fenomeen dat we allemaal zo gehaast en gestresst zijn dat we niet meer goed nadenken over bepaalde dingen in ons leven. Je voelt je té druk en té moe en lusteloos, maar hoe kan dat als het van binnen allemaal prima werkt? Dat komt doordat je meegaat in de waan van de dag, die een loopje met je gedachten neemt. Eigenlijk vluchten we met de waan van de dag voor de waarheid, want is eigenlijk alles niet gewoon zoals het lijkt, over-analyseren we sommige dingen niet? Maar we hebben het natuurlijk te druk om daar bij stil te staan."

Jaar: 2013 Ronde: 3e ronde Regio: Oost

Stem op deze compositie

Hoeveel gouden duimen geef jij? Wanneer je op een duim klikt wordt de stem direct verwerkt, jouw stem kan later niet veranderd worden.

Uw gegevens

Uw e-mailadres
Ik schrijf mij in voor de NBE nieuwsbrief

Geef uw stem

Wanneer u klikt op een van de duimen zal uw stem worden vastgelegd. U ontvangt een e-mail om uw stem te bevestigen, wanneer dit is gedaan wordt uw stem verwerkt in de uitslag.
The Daily Deception
Bekijk de video van Laura Laura tijdens Voorrondeconcert Oost Alle inzendingen van 2013 Alle inzendingen van Oost