totop
Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Meld u aan
Volg ons twitter facebook twitter twitter twitter
NBE

Bestelformulier Beatrix Met Hart en Ziel

Ruim 2,5 miljoen mensen hebben op 1 februari gekeken naar de live uitzending van de Dankbetuiging voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. Mede naar aanleiding van de vele enthousiaste reacties op dit muzikale spektakel hebben het Nationaal Comité Inhuldiging en het Nederlands Blazers Ensemble besloten de live-registratie vanuit Ahoy uit te brengen op DVD.

Op verzoek van Prinses Beatrix gaat de opbrengst van deze DVD naar het Prinses Beatrix Spierfonds. De DVD 'Beatrix - met Hart en Ziel' zal vanaf 19 maart verkrijgbaar zijn en is nu al te bestellen.

Het concert, samengesteld door hoboïst en artistiek leider Bart Schneemann, werd gegeven door het Nederlands Blazers Ensemble met medewerking van het Nederlands Dans Theater en Corpus Acrobatics, en werd gepresenteerd door Chantal Janzen.

Als dank voor 33 jaar koningschap brachten 33 Nederlanders een muzikale ode. Erica Terpstra, Jeroen Henneman, Humberto Tan en Anita Witzier brachten een persoonlijke groet aan de prinses. De dankbetuiging was de laatste activiteit van het Nationaal Comité Inhuldiging. 

Bestel hier de DVD 'Beatrix - met Hart en Ziel'
  • Nu verkrijgbaar 
  • De kosten van de DVD zijn €14,99 inclusief verzendkosten.

Heeft u problemen met dit formulier? Stuur dan een e-mail naar ons

Naam *
Adres en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Aantal exemplaren *
Hierbij geef ik het Nederlands Blazers Ensemble toestemming om het verschuldigde bedrag af te schrijven via automatische incasso
Naam rekeninghouder *
IBAN (IBAN identificeert elke rekeninghouder, inclusief bank en vestigingsland) * *
Kortingscode (indien van toepassing)
Afbeelding